Menut
Esimerkkejä menuista
Tässä joitakin esimerkkejä menuista joita olemme toteuttaneet.
Yksikään tilaisuus ei ole toisensa kaltainen, eikä mikään menu samanlainen, se laaditaan aina toiveidenne pohjalta teidän näköiseksi ja jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi.
Hääbuffe
Kesäbuffe
Alkuruoka
- Limemarinoitu kylmäsavulohi ja friteerattu kapris
- Lohitartar saaristolaislimpulla
- Pienet Skagen leivät
- Runda Munkenin sillivati, kananmunaa ja yrttejä
- Paahdettu punajuuri, chêvree juusto ja hunajaa, rucolaa
- Värikäs vihreäsalaatti, kirsikkatomaatteja ja melonia
- Isoäidin tillikurkut
- Sinappimarinoitua kananrintaa
- Savuporo wrap ja piparjuurta
- Maalaispatonki, yrttilevite
Pääruoka
- Grillattu härän ulkofilé Provencale, punaviinikastike, valkosipuli- tai juustoperuna, ranskalaiset pavut ja grilli tomaatti
Jälkiruoka I
- Juustotarjotin:
– Keksilajitelma
– Rypäleitä ja paprikaa
– Viikunamarmeladia
– Mustaleimaemmental
– Brie
– Sinihomejuusto
Jälkiruoka II
- Hääkakku valintanne mukaan
- Kahvi ja haudutettu tee
Kylmä buffe
- Limoncellograavattu lohi
- Lohirilette
- Katkarapu-avocado herkku
- Melonisalaatti tuoreilla yrtteillä
- Kesäperunasalaatti
- Bulgursalaatti kirsikkatomaattien, mozzarellajuuston, nektariinien ja sokeriherneiden kanssa
- Kahdesti marinoitu härän ulkofilé
- Cocktail lihapullia
- Maalaispatonki
- Foccasia
- Yrttilevite
Jälkiruoka
- Kesän kuningatartäytekakku
- Kahvi ja haudutettu tee